8.5.09

Η αρχή μου..


Και η περίεργια έφαγε την γάτα...

Ολα ξεκίνησαν από ένα "γιατί"... Γιατί να γράψω κάτι προσωπικό και να το ανακοινώσω σε όλο τον διαδικτυακό τόπο?? Γιατί να τα βγάλω όλα στην φόρα και να γίνω ρόμπα και να αρχίσουν μερικοί να με κράζουν?? Γιατί να σπαταλίσω χρόνο για να γράψω πέντε αράδες με μερικές σκέψεις που στην τελική δεν ενδιαφέρουν και κανέναν??
Και εκεί που παίρνω τις απαντήσεις μου αρχίζω και κολλάω. Για την ακρίβεια με κολλάει, αυτός... που ξέρω ελάχιστα αλλά είναι σαν να τον γνωρίζω χρόνια. Αυτός ... που μου δείχνει λίγα αλλά με μαθαίνει πολλά. Ναι αυτός είναι η αιτία. Μου έδειξε πώς είναι να χαίρεσαι και να μοιράζεσαι απλά πράγματα με ανθρώπους που γνωρίζεις εδώ μέσα και κάνουν την καθημερινότητά σου πιο ευχάριστη, διαφορετική.

Δεν θα αναφέρω τι κάνω, πώς ζω,πως είμαι.. Δεν έχει καμία σημασία, γιατί η τρέλα δεν έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.. Τη μία είσαι έτσι, την άλλη αλλιώς.. Απλά αυτό θα είναι το λιμάνι μου, που θα με επαναφέρει για λίγο στην λογική και θα προσπαθήσει να με κάνει το φυσιολογικό άνθρωπο με την κοινή λογική (χαχα λέμε τώρα)...Μάλλον εδώ θα βγάλω όλη την τρέλα μου, έτσι για εκτόνωση..

Οπότε καλή μου αρχή και καλές γνωριμίες!!

3 σχόλια:

express yourselves είπε...

Καλώς όρισες λοιπόν στην ιντερνετική τρέλλα και έγινα και η πρώτη σου αναγνώστρια...Έτσι γιατί περίεργα την είδα που λένε...

Λερναία Υδρα είπε...

καλώς σε βρήκα.. "τρέλα" θα περάσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Είναι & αυτός ένας τρόπος έκφρασης, εκτόνωσης, επικοινωνίας & ό,τι άλλο εκφράζει τον καθένα!

Ο καθένας για τους δικούς του λόγους!
Τρέλα στην τρέλα!

Φιλιά πολλά, καλό σου βράδυ! :)