1.8.09

Απάνθρωπα "ζώα"

Τελευταία είδα ένα βίντεο με κάποια αρχ@@@ια να κακοποιούν με τον χειρότερο τρόπο σκυλιά και άλλου τέτοιου είδους κατοικίδια. Έχω σοκαριστεί τόσο πολύ από το θέαμα που ξέχασα να δω και το μέρος που γινόταν. Ήταν τόσο περήφανοι για την πράξη τους που όταν έκαναν ότι έκαναν χαμογελούσαν και στην κάμερα και χαιρετούσαν..

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος μπορεί να φανεί τόσο σκληρός και άπονος. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο αυτής της πράξης από την στιγμή που τα ζώα γενικά τα ήμερα δεν μπορούν να σε πειράξουν και να σε βλάψουν.. Γιατί κανείς δεν σταματάει τέτοιου είδους απάνθρωπες πράξεις.

Και θα ήθελα να διευκρινήσω ότι προσωπικά εγώ καταδικάζω όχι μόνο αυτά τα βασανιστήρια που είναι άμεσα αλλά και τα έμμεσα. Νευριάζω απίστευτα πολύ με τους ανθρώπους που παίρνουν ένα σκυλάκι ή μία γάτα και τα φυλακίζουν σε ένα μπαλκόνι και επειδή τους λερώνει το σαλόνι το αφήνουν εκεί έξω μερα νύχτα. Γιατί τα παίρνετε από την στιγμή που δεν τα φροντίζετε, δεν τα αγαπάτε?

Τα κατοικίδα ζώα είναι ζωντανά όντα δεν είναι κούκλες που τις βαριέστε και τις βάζετε στην ντουλάπα. Χρειάζονται φροντίδα, προστασία, αγάπη και χρόνο. Αν νομίζετε ότι δεν ταιριάζουν στον τρόπο ζωή σας απλά αφήστε τα ήσυχα. Μην τα βασανίζετε.

10 σχόλια:

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

Ο άνθρωπος μπορεί να μάθει έτσι ώστε και το χειρότερο βασανιστήριο να το θεωρεί "πλάκα"...

She είπε...

Δεν υπάρχει χειρότερο, εκτός από την κακοποίηση παιδιών που είναι ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!!!

Αυτό θέλω να επισημάνω, εδώ κακοποιούν τα παιδιά και τα δικά τους ακόμη πιο πολύ, θα σεβαστούν τα ζώα??

Εχει χαθεί το μέτρο, οι αξιες, η ανθρωπιά..τα πάντα! Ότι αρρωστημένο έχει ο καθένας το ξεσπάει όπου βρεί, εκτός από τον ίδιο του τον εαυτό ...

Καλό μήνα να έχουμε..

Λερναία Υδρα είπε...

Εγκλωβισμένε μου ο άνθρωπος τελικά την έχει ακούσει με την εξουσία του λογικού όντος και από ότι φαίνεται το "διασκεδάζει"...Θα ´ερθει όμως και η σειρά του ευελπιστώ....

Ανάσα μου χάσαμε το μέτρο και την ουσία..Όπως το είπες αρρωτημένα μυαλά

Καλημέρα και καλό μήνα..

ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ είπε...

"τελικά την έχει ακούσει με την εξουσία του λογικού όντος"
Δε φαίνεται να υπερασπίζεται τον τίτλο αυτό!...

"Θα ´ερθει όμως και η σειρά του ευελπιστώ...."
Ω, ναι!... Και θα 'ναι ΠΟΛΥ άσχημα!...

Ianos είπε...

Και καλα καθε αναισθητος και απανθρωπος λειτουργει με βαση το σαδιστικο του χαρακτηρα του!!!
Στους επιστημονες που εκτρεφουν μια συγκεκριμενη ρατσα απο σκυλακια η οποια οναμαζεται μπινγκλ και στα οποια προκαλουν καταγματα,οξεια παγκρεατιτιτιδα απλα για να δουν την επουλωση και τους παραμετρους του αιματος κατα την διαρκεια του χειρουργειου!Σε αυτους τι πρεπει να κανουμε?
Φυσικα μετα το βασανισμο τα σκυλακια θανατωνονται στο ονομα της επιστημης!!!

Ευρύνοος είπε...

Μα έχει χαθεί κάθε μέτρο..

και όλα ξεκινούν απο την Παιδεία και την Καλλιέργεια..

και δεν εννοώ την κρατική..

μόνο..

Κράμα είπε...

Οι άνθρωποι όταν δεν χρησιμοποιούν τη λογική γίνονται τα πιο επικίνδυνα ζώα!

Κρίμα!

Λερναία Υδρα είπε...

Ιανέ μα κάπως πρέπει να καλύψουν τις πράξεις-βασανιστήρια τους για να μην ξεσηκώσουν αντιδράσεις... Σε τέτοια θέματα μέχρι και οι φιλοζωικές σιωπούν γιατί πιστεύουν ότι θα σωθεί η ανθρωπότητα.

Εβίτα έχω αρχίσει να πιστεύω πώς η λογικη είναι μια υπερτιμημένη έννοια για το ανθρώπινο ον..

Ευρύνοε αν δεν υπάρχει παιδεία και πνευματική καλλιέργεια από το σπίτι σου και κατ'επεκτασην στην κοινωνία τι να σου κάνει και η κρατική?? Να βάλει πρόστιμο και για αυτό μπας και πάρουμε χαμπάρι???

beelovers είπε...

αφου δεν έχουν να παιξουν με κάτι άλλο ξεσπούν πάνω στα ζώα

Γιάννης Ζαχάρος είπε...

Η κακοποίηση των σκυλιών είναι αποτέλεσμα της κακοποίησης των μυαλών -όλοι αυτοί που κακοποιούν ζώα, τα παιδιά τους, ο ένας τον άλλον, έχουν δεχτεί την καθημερινή κακοποίηση από το περιβάλλον -κακοποίηση που δέχομαι κι εγώ, κι εσύ και πολλοί άλλοι, αλλά, που εμείς αντιδρούμε και την καταγγέλουμε. Αυτά τα ζώα που κακοποιούν ζώα είναι τα πλέον ανεπιθύμητα ζώα του πλανήτη που, δυστυχώς, η απαγόρευση της αυτοδικίας δεν μας επιτρέπει να τους κάνουμε όσα τους αρμόζουν. Δυστυχώς πρέπει να τους ανεχτούμε αν και, κατά βάθος, όλοι μας τους ρίχνουμε την οδυνηρή κλωτσιά της υποτίμησης, της αδιαφορίας και του ...αεισιχτιριού!
Τα σέβη μου.